Informatie voor de media

Bedrijfsinformatie, Informatie voor de media

Tomasz Trzósło wordt CEO van EPP

25/06/2020

De algemene vergadering van aandeelhouders van EPP heeft vandaag de benoeming van Tomasz Trzósło tot CEO van de grootste eigenaar van winkelvastgoed in Polen goedgekeurd. De Raad van Bestuur van het bedrijf kondigde aan dat het Tomasz Trzósło in december 2019 zal voordragen voor deze functie.

Ik wil onze aandeelhouders en de Raad van Bestuur bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben gesteld en voor de benoeming van mij tot CEO van zo’n dynamisch bedrijf. Het leiden van de leider van de Poolse winkelvastgoedmarkt is een verantwoordelijkheid en een uitdaging die ik met enthousiasme aanneem. We gaan een periode tegemoet die moeilijk zal zijn voor de detailhandel, daarom zal ik me de komende maanden richten op het zo goed mogelijk onderhouden van onze portefeuille door flexibel te zijn en ons bedrijf aan te passen aan de bestaande marktsituatie. Verder ben ik ervan overtuigd dat we, door gebruik te maken van de sterke punten van onze locaties en ons team, door ons te richten op het opbouwen van langdurige relaties met huurders en door te zorgen voor de veiligheid van het winkelend publiek en de werknemers van de huurders, weer terug zullen keren naar een pad van groei en verdere uitbreiding van ons portfolio – zegt Tomasz Trzósło, CEO van EPP.

Tomasz Trzósło is al meer dan 20 jaar actief op de Poolse en Europese vastgoedmarkt. Voordat hij bij EPP kwam, was hij Managing Director van JLL voor Polen en de CEE-regio, waar hij de activiteiten van het bedrijf in Polen beheerde en toezicht hield op de activiteiten van JLL in Tsjechië, Roemenië, Hongarije en Slowakije. Vanaf 2005 gaf hij leiding aan JLL’s Poolse capital markets team en tussen 2008 en 2013 gaf hij leiding aan het capital markets team in Centraal- en Oost-Europa. Tomasz is betrokken geweest bij talloze transacties in de hele MOE-regio, waaronder de verkoop van portefeuilles en vastgoed, het aantrekken van fondsen en schuldtransacties, en gestructureerde aandelentransacties. Hij heeft een sterke staat van dienst in het werken met alle takken van de vastgoedmarkt, waaronder de winkel-, kantoor-, industriële, hotel- en woningsector.

Tomasz heeft een mastergraad in financiële boekhouding en economie van de Economische Universiteit van Krakau en heeft een diploma in taxatie, taxatie van investeringen, vastgoedfinanciering en portefeuillebeheer van het Investment Property Forum in Londen.

Terug