Galeria Młociny
ul. Zgrupowania AK “Kampinos” 15, 01-943 Warszawa
2019
80 755 m2
2065
Manager Vermogensbeheer
Marta Kusiak
Manager Vermogensbeheer
Michał Pękala

Een unieke selectie huurders, de grootste gastronomische en amusementszone in Polen en innovatief ontworpen interieurs maken van Galeria Młociny een unieke bestemming op de commerciële plattegrond van Warschau. Dit multifunctionele object bevindt zich in de wijk Bielany in Warschau, in de buurt van een vervoersknooppunt dat 24 miljoen passagiers per jaar bedient, en biedt ongeveer 81.000 m2 oppervlakte aan winkel- en kantoorruimte met meer dan 200 winkels en horecagelegenheden.

Dit is ook de plaats waar veel modemerken en gastronomische concepten hun debuut op de Poolse markt hebben gemaakt. Onder de huurders van Galeria Młociny bevinden zich onder andere de eerste Primark-winkel in Polen, merken van de Inditex-groep (Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear), H&M, VAN GRAAF, TK Maxx, C&A, CCC, MediaMarkt en RTV EURO AGD. Ook merken als Modivo, Gagliardi, Sloggi en Mayoral hebben hier hun eerste winkels in Polen geopend. In Galeria Młociny hebben ook gastronomische concepten gedebuteerd die tot dan toe niet in de Poolse winkelcentra vertegenwoordigd waren, zoals o.a. Buena Vista Social Food.

Galeria Młociny onderscheidt zich door een innovatief ontwerp van ontmoetingsplekken, amusement en gastronomie. Het restaurant- en amusementsgedeelte, dat de volledige 2e verdieping beslaat en aansluit op de groene daktuin – is opgedeeld in verschillende functionele zones, zoals b.v. de Hutnik-hal. Een divers culinair aanbod, o.a. de keuken van het Nabije Oosten, de Amerikaanse en Italiaanse keuken, wordt hier gecombineerd met uniek amusement: shuffleboard, Pac-Man, flipperkasten en basketbalmachines. Het ontwerp van de Hutnik-hal is geïnspireerd op de nabijgelegen staalfabriek en er zijn industriële accenten gebruikt voor de inrichting die verwijzen naar de geschiedenis ervan.

Het aanbod van Galeria Młociny wordt vervolledigd door: een multiplex-bioscoop voorzien van VIP-seats, fitnessclub Zdrofit met twee verdiepingen, een bowlingbaan, medisch centrum en speelplekken voor kinderen.

EPP (70% van de aandelen) en Echo Investment (30% van de aandelen) zijn de investeerders.