Galaxy
al. Wyzwolenia 18/20, 70-554 Szczecin
2003
56 442 m2
1500
Manager Vermogensbeheer
Marcin Ziółkowski

Galaxy is de populairste en grootste locatie om te winkelen en uit te gaan in het woiwodschap West-Pommeren (województwo zachodniopomorskie). Gelegen aan een van de belangrijkste verkeersknooppunten in Szczecin maakt het deel uit van het centrum van de stad. Galaxy is de plaats waar veel merken hun regionale debuut gemaakt hebben. Er zijn ongeveer 190 winkels op een oppervlakte van 56.400 m². Klanten hebben ook toegang tot de modernste bioscoop, bowlingbaan en fitnessruimte van de regio.

In januari 2020 is in Galaxy de FOODPORT geopend, dit is een nieuw gastronomisch gedeelte van het food hall-type geïnspireerd op Szczecin dat aanhaakt op markante plaatsen in de stad.

Voor de klanten van FOODPORT zijn er 600 zitplaatsen beschikbaar waarvan een deel zich bevindt in speciaal voor dit doel aangepaste zeecontainers, er zijn 15 restaurants en een unieke ontspanningszone gemaakt van europallets.

Het restaurantgedeelte van het centrum is hiermee met 750 m² vergroot en naast bekende spelers zijn er ook merken verschenen die hun debuut gemaakt hebben in Szczecin. Tot de groep huurders van FOODPORT behoren onder meer: Marché cuisine, Express Oriental, Pasibus en Café Grzybek.

Voor de klanten is er een parkeergarage beschikbaar van vijf verdiepingen die plaats biedt aan 1500 auto’s.